duminică, 6 iunie 2010

Un dintzoc

In sfarsit, ai si un dinte. Macar vreo doua, trei zile ai sa mananci si tu mai bine. Si apoi o luam de la capat. Maraiala, plansete, ros tot ce-ti pica in mana. Apropo, iti place sa mananci hartie. Da...chiar o mananci. La inceput am crezut ca doar iti place sa o mozolesti...dar nu....o mesteci si o inghiti. Ai si tu doua pasiuni pe lumea asta, linsul etichetelor si hartia. Imi imaginez cu cata viteza vei devora celuloza de acum ca ai si un dinte sa te ajute. :)

De fiecare data cand dai cu ochii de o jucarie din material, ochiul tau de "vultur" o cauta de etichete. Sau panglici. Iar apoi te apropii cu trup nesigur si maini hotarate, o apuci intre degetele si da-i supt. Te lasi pagubas numai cand e atat de uda eticheta de o poti stoarce. Si dupa aia pornesti in cautarea uneia uscate, proaspete, care sa se bucure de acelasi tratament. 

E clar ca trebuie sa te duc la mai multe play groupuri, sa-ti dau si tie o ocupatie mai "ïntelectuala".


2 comentarii:

  1. ce mi-a placut postul acesta! asa fain ai descris totul! si noi iubim hartia si etichetele..un prieten zicea ca Ana are deja atitudine de domnisoara..pentru ca studiaza etichetele (ea nu le linge neparat, ii place sa le intoarca pe-o parte si pe alta, sa le fosneasca intre degete).

    Felicitari pentru dintzoc!

    RăspundețiȘtergere
  2. stii, ieri eram la Ikea si se intreba Sergiu daca astian u vand numai etichete. I-am luat o minge moale ca de fotbal cu doua mari etichete. Ce fericire pe capul lui. Asa le studiaza si Aidan, printre degete. Pana cand nu mai rezista tentatiei si incepe sa le molfaie. Ce i-o fi placand, D-zeu stie.

    RăspundețiȘtergere